pyrschjakt i Namibia

Följ med på en häftig jaktresa till Namibia
där det ingår 2st vilt.

I vår resa ingår:

Jaktresan i Namibia

29.995kr per person

Nästa tillgängliga datum under 2023:

Kontakta oss för datum

Följ med oss på denna häftiga jaktresa till Namibia.

Under fem dagar så pyrschjagar vi i en fantastisk miljö på öppen mark efter bland annat Oryx och Hartebeest. Vill man fälla vilt utöver det som ingår betalar man enligt prislista (se längre ned i offerten).

Jakten går oftast ut på att spåra viltet med hjälp av duktiga “Trackers” och sedan pyrscha sig in inom lämpligt skotthåll. Man jagar ihop med en PH som guidar dig under hela jakten.

Namibia är ett fantastiskt land som har många olika biotoper. Här finns både enorma savanner och täta buskage.
Landet har ett rikt djurliv, ofta utan några hägnade områden. Detta ger dig en fantastisk upplevelse oavsett om man jagar eller åker på safari.

Vi jobbar med professionella jaktorganisationer på plats och har stort förtroende för dessa.

I Namibia jobbar vi ihop med en tysk partner som bland annat har en familjeägd gård sedan 4 generationer.

De fokuserar på riktigt bra viltförvaltning och bevarande av den afrikanska miljön och rika djurlivet. Den etiska jakten och viltvården är en hygienfaktor för vår partner i Namibia och de är väldigt måna om att presentera fina upplevelser till gästerna som kommer.

De har haft skandinaviska jägare under många år, därför har de också väldigt bra koll på vad en skandinavisk jägare är ute efter.

Att få uppleva den fantastiska afrikanska miljön ihop med soluppgångarna, solnedgångarna och den storslagna stjärnhimmeln är nånting väldigt speciellt.

Resan och boende i Namibia

Vi startar resan med att flyga till Windhoek i Namibia från Köpenhamn eller Stockholm.

På flygplatsen väntar en bil som tar oss ut till jaktmarken och boendet. Bilfärden till boendet tar några timmar men det upplevs ofta som att det går fort då det finns mycket att se längs vägen. Har vi tid så tar vi ett stopp på en lokal lunchrestaurang eller jaktbutik på vägen.

När vi kommit fram till boendet träffar vi våra PHs som hälsar oss välkomna och visar oss till våra rum.

Det finns också möjlighet att dricka något gott i baren innan en trevlig välkomstmiddag, beroende på när vi landar på dygnet.

PHn kommer också gå igenom veckans upplägg och ge sina bästa tips för att få en lyckad jakt.

Rummen är fräscha och det ingår tvättservice för att man skall kunna packa lättare. Jaktkläderna är oftast redo för en tvätt efter några dagars jakt.

Middagarna tillagas på viltet vi jagar under veckan. Detta brukar vara väldigt uppskattat. Köttet läggs ofta på grillen och serveras ihop med mängder av goda tillbehör.

Under denna resa så bor vi också några nätter i ett bushcamp vilket innebär att vi bor i stora tält långt ut i vildmarken. Man får verkligen uppleva Namibias underbara natur på detta vis. Det är lite spartanskt men ändå bekvämt med riktiga sängar.

Previous
Next

Kontakta oss för att boka

29.995kr per person

[email protected] eller  031-320 41 00 för att boka.

fällavgifter:

Vanliga frågor inför våra jaktresor

Skulle din resa bli inställt på grund av Corona erbjuds du möjlighet att boka om resan till ett senare tillfälle eller återfå totala beloppet du betalt vid bokning.

För att få föra ut jaktvapen ur landet krävs ett EU-pass för ditt vapen. Det ansöker man om hos polisen. Läs mer på Polisens hemsida. Detta bör du ansöka om omgående vid bokning av resa då det kan ta några veckor att handlägga. Handläggningstiderna hos polisen varierar.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets hemsida. Läs mer här. Inför resan meddelar vi vilka uppgifter du behöver fylla i och guidar dig i hur man går tillväga för att checka in jaktvapen på flygplatsen.

Ljuddämpare är tyvärr inte tillåtet i många av länderna runtom i världen. Om det är tillåtet så står det tydligt i offerten.

Vid bokning faktureras en deposition om 30% av resans totaltbelopp som ska vara betald inom 10 dagar. Närmre avresa faktureras resterande belopp, resterande belopp skall vara betalt senast 40 dagar innan avresa. Eventuella fällavgifter faktureras efter hemkomst.

Vill man betala sin faktura med kort så rekommenderar vi att använda betaltjänsten Betalo

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd.

Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.