Kontakta oss! 031-320 41 00

Drevjakt i Polen

Följ med på en adrenalinfylld drevjakt i Polen på kronhjort, vildsvin, rådjur samt predatorer. Alla fällavgifter ingår, inklusive två kapitala kronhjortar per jaktdag upp till 4 kg trofé. 

Detta ingår i priset:

Information om DREVJAKTEN i POLEN

29.995 SEK per person

Kontakta oss på [email protected] eller ring oss på +46 313 20 41 00 för att anmäla intresse.

Vi reser med minibuss från Göteborg tidigt på morgonen till Trelleborg, och tar därifrån färjan till Swinoujscie och vidare till jaktmarken i Polen.

Önskar ni hellre köra själv går det också bra. Från färjeläget i Polen till jaktmarkerna tar det drygt 3h timmar så vi är framme lagom till middag.

Vi jagar i nordvästra Polen, inte långt ifrån den Tyska gränsen.

Afrikansk svinpest finns i Polen och vi håller oss uppdaterade om spridningen med våra Polska kollegor. Inga fall har påträffats i närheten av det område vi jagar men vi uppmanar alla att vara väldigt noga med att tvätta och rengöra kläder och utrustning för att minska risken för spridning. 

Vad som ingår i priset:

Jakt under 3 dagar inklusive hela arrangemanget

Fri avskjutning på vildsvin, kornkalv, kronhind samt räv

Ingår 2 kronhjortstroféer upp till 4kg per jaktdag för hela sällskapet. Hjorttroféer utöver detta faktureras till skytten i efterhand enligt prislistan.

Resa med minibuss t/r Göteborg – Polen

Färjebiljetter

4×4 transport på jaktmarken under hela jakten

Boende med helpension 

All mat och alkoholfri dryck i Polen

Vad som tillkommer:

Kronhjortstroféer över 4kg tillkommer enligt prislista. Detta faktureras till respektive skytt i efterhand. 

Dricks

Kron >4kg.

4.0 – 4,49 kg: 5 000 PLN

4.50 – 4,99 kg: 5 500 PLN

5.00 – 5,49 kg 6 000 PLN

5.50 – 6,99 kg 7 000 PLN

6,00 – 6,49 kg 8 200 PLN

6.50 – 6,99 kg 9 000 PLN

7,00 – 7,49 kg 9 500 PLN

(+45PLN för varje 10 gram över 7kg) 

7.50 – 7.99 kg 12 000 PLN

(+50PLN för varje 10 gram över 7,5kg)

8.00 kg och mer 15 000 PLN

(+60PLN för varje 10 gram över 8kg)

Kontakta oss för att boka

Kontakta oss på [email protected] för att boka.

Troféavgifterna visas i Polska Zloty (PLN). Valutakurser ändras
kontinuerligt.
(Trofévikten avser horn, med överkäke, näsben och
akhuvud utan att trofén sågats)

Vanliga frågor inför våra jaktresor

  • Inga fall har ännu någonsin upptäckts det område vi jagar. Men!
  • Rekommenderar att kläder tvättas i 60 grader vid hemkomst
  • Utrustning, skor och kläder som inte går att tvätta i maskin på 60 grader ska göras rena från smuts och blod med borste och vatten (var noga med sulan på skodonen). Därefter förvaras dom luftigt i rumsvärme i minst en vecka innan de används igen. Väntetiden är av stor vikt!

Skulle din resa bli inställt på grund av Corona erbjuds du möjlighet att boka om resan till ett senare tillfälle eller återfå totala beloppet du betalt vid bokning.

För att få föra ut jaktvapen ur landet krävs ett EU-pass för ditt vapen. Det ansöker man om hos polisen. Läs mer på Polisens hemsida. Detta bör du ansöka om omgående vid bokning av resa då det kan ta några veckor att handlägga. Handläggningstiderna hos polisen varierar.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets hemsida. Läs mer här. Inför resan meddelar vi vilka uppgifter du behöver fylla i. Bland annat registreringsnummer på det fordon som vi färdas i.

Ljuddämpare är tyvärr inte tillåtet att använda i Polen.

Vid bokning faktureras en deposition om 7.000kr som ska vara betald inom 10 dagar. Närmre avresa faktureras resterande belopp, resterande belopp skall vara betalt senast 40 dagar innan avresa. Eventuella fällavgifter faktureras efter hemkomst. Eventuella troféer än de som ingår (upp till 4kg) faktureras efter hemkomst.

Vill man betala sin faktura med kort så rekommenderar vi att använda betaltjänsten Betalo.

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd. Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.