Drevjakt i Borne Sulinowo, Polen

Under tre adrenalinfyllda dagar i december så jagar vi drevjakt i Polen då kronhjort, vildsvin, rådjur samt predatorer är lovligt vilt. Här ingår allting utöver fällavgifter, på detta sätt så betalar man endast för det man fäller som grupp. Fällavgifterna blir alltså på hela gruppen. Endast stora kapitala kronhjortar betalar man för personligen.

Detta ingår i priset:

Info om DREVJAKTEN i POLEN

22.995 SEK per person

Datum 2023/2024:

Kontakta oss på [email protected] eller 031-320 41 00 för att anmäla intresse till 2022.

Följ med oss på denna häftiga drevjakt i nordvästra Polen bara nån timma från Tyska gränsen.

Under denna resa så ingår allting utöver fällavgifterna.

Hela gruppen delar på fällavgifterna utöver de stora kronhjortarna. Detta betyder att gruppen endast betalar för det viltet man fäller. 

Detta brukar oftast bli ett trevligt upplägg. På detta sätt så blir man ej återhållsam på pass, samtidigt som man som enskild jägare ej riskerar få en stor kostnad själv om man får ett bra pass. Detta brukar ge sig när vi satt lite regler inom gruppen ihop.

Vill man fälla en stor kronhjort över 4kg så står man för den enskilt enligt prislista nedan.

Ett exempel på fällavgifter är följande:

Om en full grupp fäller ca 50st vilt fördelat på vildsvin och kronvilt samt 6 st kronhjortar upp till 4 kg under 3 dagars jakt så kostar det ca 5000-6000:- per person i fällavgifter.

Fäller vi mindre så blir det billigare och fäller vi mer blir det något dyrare, men det blir en otroligt bra jakt också å andra sidan.

Jaktresan till Polen

Vi jagar i närheten av Borne Sulinowo

Afrikansk svinpest finns i Polen och vi håller oss uppdaterade om spridningen med våra Polska kollegor. Inga fall har påträffats i närheten av det område vi jagar men vi uppmanar alla att vara väldigt noga med att ordentligt tvätta och rengöra sina kläder och sin utrustning direkt för att minska risken för spridning. 

Vad som tillkommer

Fällavgifter tillkommer på alla vildsvin och kronvilt. Hela gruppen delar på den totala summan för fällavgifterna. 

Kronhjortstrofé under 4kg delar hela gruppen på.

Kronhjortstrofé över 4kg betalar varje skytt individuellt för enligt prislista.

Trofépriser

Upp till 2kg (inkl. Stånghjort): 2000 PLN

2.01 – 2,49 kg: 3 500 PLN

2.50 – 2,99 kg: 3900 PLN

3.0 – 3,49 kg: 4 200 PLN

3.50 – 3,99 kg: 4 700 PLN

4.0 – 4,49 kg: 5 000 PLN

4.50 – 4,99 kg: 5 500 PLN

5.00 – 5,49 kg 6 000 PLN

5,50 – 5,99 kg 7 000 PLN

6,00 – 6,49 kg 8 200 PLN

6.50 – 6,99 kg 9 000 PLN

7,00 – 7,49 kg 9 500 PLN

(+45PLN för varje 10 gram över 7kg)

7.50 – 7.99 kg 12 000 PLN

(+50PLN för varje 10 gram över 7,5kg)

8.00 kg och mer 15 000 PLN

(+90PLN för varje 10 gram över 8kg)

Kontakta oss för att boka

Troféavgifterna visas i Polska Zloty (PLN). Valutakurser ändras
kontinuerligt.
(Trofévikten avser horn, med överkäke, näsben och
akhuvud utan att trofén sågats)

Vanliga frågor inför våra jaktresor

  • Inga fall har ännu någonsin upptäckts det område vi jagar. Men!
  • Rekommenderar att kläder tvättas i 60 grader vid hemkomst
  • Utrustning, skor och kläder som inte går att tvätta i maskin på 60 grader ska göras rena från smuts och blod med borste och vatten (var noga med sulan på skodonen). Därefter förvaras dom luftigt i rumsvärme i minst en vecka innan de används igen. Väntetiden är av stor vikt!

Skulle din resa bli inställt på grund av Corona erbjuds du möjlighet att boka om resan till ett senare tillfälle eller återfå totala beloppet du betalt vid bokning.

För att få föra ut jaktvapen ur landet krävs ett EU-pass för ditt vapen. Det ansöker man om hos polisen. Läs mer på Polisens hemsida. Detta bör du ansöka om omgående vid bokning av resa då det kan ta några veckor att handlägga. Handläggningstiderna hos polisen varierar.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets hemsida. Läs mer här. Inför resan meddelar vi vilka uppgifter du behöver fylla i. Bland annat registreringsnummer på det fordon som vi färdas i.

Ljuddämpare är tyvärr inte tillåtet att använda i Polen.

Vid bokning faktureras en deposition om 7.000kr som ska vara betald inom 10 dagar. Närmre avresa faktureras resterande belopp, resterande belopp skall vara betalt senast 40 dagar innan avresa. Eventuella fällavgifter faktureras efter hemkomst. Eventuella troféer än de som ingår (upp till 4kg) faktureras efter hemkomst.

Vill man betala sin faktura med kort så rekommenderar vi att använda betaltjänsten Betalo.

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd. Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.