Kontakta oss! 031-320 41 00

Om oss

Waidmann Jaktresor AB är en researrangör som erbjuder fantastiska och hållbara jaktresor till jägare i Skandinavien.

Waidmann Jaktresor

Vi är flera reseguider som själva åker på jaktresor mycket och de resor vi erbjuder är bara till områden och arrangörer som vi själva har testat tidigare.

Det betyder att vi alltid har lokalkännedom, relationer på plats och vet att det vi erbjuder är av hög kvalité.

Vi ställer resegarantier till Kammarkollegiet. Vi har samma ansvarsförsäkringar som alla större researrangörer. Vi är ett svenskt bolag med grundare som har bred erfarenhet av resebranschen.

 

Inga oväntade överraskningar

Waidmann Jaktresor är en researrangör av kompletta jaktresor där resa, boende och mat ingår i priset.

Det ska vara bekvämt, enkelt och vara tryggt att åka på jaktresa, och du ska veta vad som ingår.

I våra resor ingår transport, transfer på destinationerna, bekvämt boende, god mat och resegarantier.

Du får en svensk researrangör att vända dig till om det skulle uppstå problem eller frågor. Man behöver inte oroa sig för några dolda eller oväntade kostnader när man reser med Waidmann. Självklart ställer vi resegarantier hos Kammarkollegiet samt innehar relevanta ansvarsförsäkringar för att du som kund skall vara trygg inför och under din jaktresa.

Vi på Waidmann är engagerade i vildmarksupplevelser och jakt – vårt mål är att alltid leverera jaktupplevelser av högsta kvalité. Vi arrangerar resor till världens alla hörn, majoriteten av våra resmål ligger i Europa. En viss del av våra resor kommer även vara Sverige.

Vi tror på trygga och hållbara jaktresor, med etik och miljö som fundamentala krav.

Alla jaktresor som arrangeras av Waidmann produceras på utvalda jaktområden där etisk och hållbar jakt samt sund viltförvaltning bedrivs. Vi bidrar till ökad biologisk mångfald och bevarande av viltstammarna.

Utöver detta klimatkompenserar vi alla växthusutsläpp för våra jaktresor till 100%. En jaktresa med Waidmann bidrar också ekonomiskt till viltvård i området där du jagar.

Önskar du teckna avbokningsskydd eller personlig reseförsäkring, kontakta oss.