pyrschjakt i sydafrika

Följ med på en fantastik jaktresa till Sydafrika
där det allt ingår utöver fällavgifter.

I vår resa ingår:

Jaktresan i sydafrika

Från 24.995kr per person

Nästa tillgängliga datum under 2022:

Kontakta oss för paketpris och datum!

Följ med oss på denna häftiga upplevelse till ett fantastiskt jaktland, Sydafrika.

Under minst fem dagar så pyrschjagar vi i denna fantastiska miljö efter bland annat Impala, Blue Wildebeest, Vårtsvin och Zebra och mycket mer.

Jakten går oftast ut på att spåra viltet med hjälp av duktiga “Trackers” och sedan pyrscha sig in inom skotthåll.

Man jagar ihop med “trackers” och en “PH” som guider dig under hela jakten.

Sydafrika är ett fantastiskt land som har många olika typer av biotoper. Här finns både enorma Savanner och täta buskage med höga berg till exempel. Landet har ett enormt rikt djurliv, vilket ger dig en fantastisk upplevelse oavsett om man jagar eller om man åker på safari. Många brukar säga att Sydafrika är ett land som erbjuder hela Afrika.

 

Vi jobbar med professionella jaktorganisationer på plats och har stort förtroende för dessa.

I Sydafrika har vi engelsktalande guider med väldigt stor erfarenhet kring viltet och området, de är väldigt måna om att presentera fina upplevelser till gästerna som kommer.

Vår partner i Sydafrika har guidat jägare i Sydafrika i ca 30 år. För honom är det väldigt viktigt att man jagar på ett etiskt sätt. Han har investerat mycket i sina jaktmarker för att hjälpa djurlivet på bästa sätt.

Vår partner har sålt jakter till Europeiska jägare under många år, därför har han också väldigt bra koll på vad en skandinavisk jägare är ute efter. Han föredrar det också, då vi ofta delar samma syn på etik och viltvård.

Jakten i sydafrika

Man startar dagen med en rejäl frukost för att få en bra start. Sedan tar med morgonkaffet på ute verandan med en fantastisk utsikt över den afrikanska naturen. Här får man njuta av en fin soluppgång och höra Afrika vakna.

Sedan önskar man “skitjakt” till sina jaktkompisar och ger sig ut med sin PH och sina trackers.

Man jagar fram till lunch och sedan ger man sig tillbaka och möter upp sina jaktkompisar igen och delar förmiddagens härliga minnen över en trevlig lunch.

Efter detta så ger man sig ut igen på eftermiddagsjakt. När det förhoppningvis har gått bra så ger man sig hemåt fram mot eftermiddag/kvällen.

Här väntar en skön dusch och en iskall drink innan en riktigt god och stor middag gjort på dagens vilt.

Dagen avslutas ofta med härliga jakthistorier och en drink framför en trevlig kvällsbrasa innan den efterlängtade sängen väntar.

Man vaknar upp utvilad och till nytvättade kläder innan man ger sig ut igen för att göra om allting.

Kontakta oss för att boka

Från 24.995kr per person

[email protected] eller  031-320 41 00 för att boka.

fällavgifter:

Vanliga frågor inför våra jaktresor

Skulle din resa bli inställt på grund av Corona erbjuds du möjlighet att boka om resan till ett senare tillfälle eller återfå totala beloppet du betalt vid bokning.

För att få föra ut jaktvapen ur landet krävs ett EU-pass för ditt vapen. Det ansöker man om hos polisen. Läs mer på Polisens hemsida. Detta bör du ansöka om omgående vid bokning av resa då det kan ta några veckor att handlägga. Handläggningstiderna hos polisen varierar.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets hemsida. Läs mer här. Inför resan meddelar vi vilka uppgifter du behöver fylla i och guidar dig i hur man går tillväga för att checka in jaktvapen på flygplatsen.

Ljuddämpare är tyvärr inte tillåtet i många av länderna runtom i världen. Om det är tillåtet så står det tydligt i offerten.

Vid bokning faktureras en deposition om 30% av resans totaltbelopp som ska vara betald inom 10 dagar. Närmre avresa faktureras resterande belopp, resterande belopp skall vara betalt senast 40 dagar innan avresa. Eventuella fällavgifter faktureras efter hemkomst.

Vill man betala sin faktura med kort så rekommenderar vi att använda betaltjänsten Betalo

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd.

Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.