Kontakta oss! 031-320 41 00

pyrschjakt i sydafrika

Följ med på en fantastik jaktresa till Sydafrika
där allt ingår, tillägg fällavgifter.

I vår resa ingår:

Jaktresan i sydafrika

Från 24.995kr per person

Nästa tillgängliga datum under 2024:

Kontakta oss för paketpris och datum!

Följ med oss på denna häftiga upplevelse till vackra Sydafrika.

Under minst fem dagar så pyrschjagar vi i denna fantastiska miljö efter bland annat Impala, Blue Wildebeest, Vårtsvin och Zebra och mycket mer.

Under jakten spårar vi upp viltet med hjälp av duktiga “Trackers” och sedan pyrscha vi oss in till lämpligt skotthåll.

Vi jagar tillsammans med erfarna spårare/trackers och en professionel jägare som guider oss under hela jakten.

Sydafrika är ett fantastiskt land som har många olika typer av biotoper. Här finns både vida savanner och täta buskage med höga berg till. Landet har en enorm viltrikedom, vilket ger dig en fantastisk upplevelse både när du jagar eller åker på safari. Många brukar säga att Sydafrika är ett land som erbjuder hela Afrika.

 

Etisk jakt

I Sydafrika har vi engelsktalande guider med väldigt stor erfarenhet kring viltet och området, de är väldigt måna om att presentera fina upplevelser till gästerna som kommer.

Vår partner i Sydafrika har guidat jägare i Sydafrika i ca 30 år. Här lägger det stor vikt vid att jakten bedrivs på ett etiskt sätt. De har investerat mycket i sina jaktmarker för att hjälpa djurlivet på bästa sätt.

Jakten i sydafrika

Vi startar dagen med en rejäl frukost med en fantastisk utsikt över den afrikanska naturen. Här får vi njuta av en fin soluppgång och höra Afrika vakna.

Sedan ger vi oss ut med vår respektive PH och trackers.

Vi jagar fram till lunch och sedan möter vi upp våra jaktkamrater igen på lodgen och delar förmiddagens äventyr över en trevlig lunch.

Efter detta så ger vi oss ut och jagar igen fram till eftermiddag/kvällen.

Här väntar en skön dusch, en iskall drink innan en riktigt god middag tillagat på dagens vilt.

Kvällen avslutas med härliga jakthistorier och en drink framför brasan.

Kontakta oss för att boka

Från 24.995kr per person

[email protected] eller  +46 313 20 41 00 för att boka.

fällavgifter:

Vanliga frågor inför våra jaktresor

Skulle din resa bli inställt på grund av Corona erbjuds du möjlighet att boka om resan till ett senare tillfälle eller återfå totala beloppet du betalt vid bokning.

För att få föra ut jaktvapen ur landet krävs ett EU-pass för ditt vapen. Det ansöker man om hos polisen. Läs mer på Polisens hemsida. Detta bör du ansöka om omgående vid bokning av resa då det kan ta några veckor att handlägga. Handläggningstiderna hos polisen varierar.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets hemsida. Läs mer här. Inför resan meddelar vi vilka uppgifter du behöver fylla i och guidar dig i hur man går tillväga för att checka in jaktvapen på flygplatsen.

Ljuddämpare är tyvärr inte tillåtet i många av länderna runtom i världen. Om det är tillåtet så står det tydligt i offerten.

Vid bokning faktureras en deposition om 30% av resans totaltbelopp som ska vara betald inom 10 dagar. Närmre avresa faktureras resterande belopp, resterande belopp skall vara betalt senast 40 dagar innan avresa. Eventuella fällavgifter faktureras efter hemkomst.

Vill man betala sin faktura med kort så rekommenderar vi att använda betaltjänsten Betalo

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd.

Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.