Kontakta oss! 031-320 41 00

DREVJAKT i ungern

Från 21.990kr per person

Vad som ingår i resans pris
  • Jakt under 3 dagar – hela organisationen
  • Flygbiljett från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn – T/R (Flygpriset kan ändras efter bokning)
  • Transfer flygplats till reviret – T/R
  • Boende under 4 dagar – Helpension
  • 4×4 transport på jaktmarken – T/R
  • Svensk reseledare under hela resan
Vad som tillkommer
  • Fällavgifter tillkommer, se prisexempel nedan
  • Dricks (Ca 100 Euro)
  • Ev. alkoholhaltiga drycker

Under tre dagar ger vi oss ut på en spännande jakt efter vildsvin och kronvilt i viltrika områden under en välorganiserad drevjakt i Ungern. Vår samarbetspartner i Ungern har tillgång till fantastiska områden där det är rikligt med vilt och de är dedikerade till att erbjuda enastående upplevelser.

Det är viktigt att nämna att i Ungern är det inte tillåtet att fälla hornbärande hjortar under drevjakter. Istället fokuserar vi på att maximera avskjutningen av troféhjortar under pyrschjakterna och avskjutningen av andra typer av vilt under drevjakterna.

Våra jaktmarker i Ungern erbjuder en hög avskjutning av kronvilt, dovvilt och vildsvin. Vid en framgångsrik drevjakt i Ungern är det möjligt att fälla mellan 80 och 120 vilt inom en grupp bestående av 10-15 jägare. Antalet kan variera beroende på vilket område vi jagar på och hur skottchanserna förvaltas.

Våra drevjakter i Ungern är välplanerade och genomförda med omsorg. Vi har tillgång till fina pass med tydligt uppröjda skjutgator, och vårt drevfolk är skickliga på att driva viltet mot passen. Vanligtvis genomförs 3-4 såtar per dag och mellan såtarna serveras fika och lunch. På slutet av dagen hedras viltet och alla inblandade genom en imponerande ceremoni och viltparad.

Resan och boendet

Vi flyger till Budapest i Ungern från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn. Därefter väntar en bilfärd på ca 30 minuter upp till 4 timmar beroende på vilket jaktområde vi ska jaga på.

Vi hälsas välkomna av våra guider vid ankomst. Sen finns det tid för en fördrink i baren innan en trevlig middag.

Boendet avser dubbelrum men vid förfrågan kan det ordnas enkelrum. Maten är traditionell ungersk kost där frukost oh middag serveras på boendet och lunchen serveras ute på jaktmarken, ofta vid en traditionell jaktstuga.

Efter 3 jaktdagar avslutar vi vår resa med trevlig middag. 

Varför välja drevjakt i Ungern?

En drevjakt i Ungern är en otroligt bra jakt med väl uppstyrd organisation, mycket vilt i pass och trevligt boende med Ungersk mat.

Här har ni chansen att fälla mycket vilt på en klassisk europeisk drevjakt. Notera dock att inga hordbärande hjortar får fällas under drevjakter i Ungern.

Kontakta oss för att boka

Prisexempel på fällavgifter:
En grupp på 10st person åker till Ungern på en drevjakt i vårt området, Valko.
Grundpriset är 21 990:- per person, då ingår jakten, flyg, boende, helpension, transfer från flygplats och transport under jakten.
Gruppen fäller 60-70 vilt jämt fördelat på kronvilt och vildsvin i olika storlekar. Fällavgifter blir då ca 20 000:- per person.
Det totala priset blir då ca 43 000:- per person.
Det som tillkommer på är eventuell alkoholhaltig dryck och dricks.

[email protected] eller  +46 313 20 41 00 för att boka.