DREVJAKT i ungern

Från 21.990kr per person

Vad som ingår i resans pris
  • Jakt under 3 dagar – hela organisationen
  • Flygbiljett från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn – T/R
  • Transfer flygplats till reviret – T/R
  • Boende under 4 dagar – Helpension
  • 4×4 transport på jaktmarken – T/R
  • Svensk reseledare under hela resan
Vad som tillkommer
  • Fällavgifter tillkommer, se prisexempel nedan
  • Dricks (Ca 100 Euro)
  • Ev. alkoholhaltiga drycker

Under tre dagar ger vi oss ut på en spännande jakt efter vildsvin och kronvilt i viltrika områden under en välorganiserad drevjakt i Ungern. Vår samarbetspartner i Ungern har tillgång till fantastiska områden där det är rikligt med vilt och de är dedikerade till att erbjuda enastående upplevelser.

Det är viktigt att nämna att i Ungern är det inte tillåtet att fälla hornbärande hjortar under drevjakter. Istället fokuserar vi på att maximera avskjutningen av troféhjortar under pyrschjakterna och avskjutningen av andra typer av vilt under drevjakterna.

Våra jaktmarker i Ungern erbjuder en hög avskjutning av kronvilt, dovvilt och vildsvin. Vid en framgångsrik drevjakt i Ungern är det möjligt att fälla mellan 80 och 120 vilt inom en grupp bestående av 10-15 jägare. Antalet kan variera beroende på vilket område vi jagar på och hur skottförvaltningen bedrivs.

Våra drevjakter i Ungern är välplanerade och genomförda med omsorg. Vi har tillgång till fina pass med tydligt uppröjda skjutgator, och våra jägare är skickliga på att driva viltet mot passen. Vanligtvis genomförs 3-4 såtar per dag, och det finns snabba byten mellan såtarna där man kan njuta av lite fika och lunch. På slutet av dagen firas viltet och alla inblandade genom en imponerande viltparad och ceremoni.

När det gäller kostnader för våra drevjakter i Ungern betalar man en grundavgift för resan samt fällavgifter enligt prislistan. Vanligtvis delas fällavgifterna mellan alla i gruppen. 

Resan och boendet

Vi flyger till Budapest i Ungern från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn. Därefter väntar en bilfärd på mellan 30 minuter och 4 timmar beroende på vilket jaktområde vi ska jaga.

Väl framme hälsas vi välkomna av våra guider och kommer i ordning på rummen. Det finns möjlighet att dricka något gott i baren innan en trevlig middag.

Boendet avser dubbelrum men vid förfrågan kan det gå att ordna enkelrum också. Maten är traditionell ungersk kost där frukost oh middag serveras på boendet och lunchen serveras ute på jaktmarken, ofta vid en trevlig jaktstuga.

Efter 3 jaktdagar njutar vi och firar med en avslutningsmiddag sista kvällen för att dagen därpå ta lite sovmorgon innan vi flyger hem till Sverige igen. 

Varför välja drevjakt i Ungern?

En drevjakt i Ungern är en otroligt bra jakt med väl uppstyrd organisation, mycket vilt i pass och trevligt boende med Ungersk mat.

Här har man chansen att fälla mycket vilt på ett klassiskt europeiskt drevjaktvis. Notera dock att inga hordbärande hjortar får fällas under drevjakter i Ungern.

Kontakta oss för att boka

Prisexempel på fällavgifter:
En grupp på 10st person åker till Ungern på en drevjakt i vårt området, Valko.
Grundpriset är 24 990:- per person, då ingår jakten, flyg, boende, helpension, transfer från flygplats och transport under jakten.
Gruppen fäller 60-70 vilt jämt fördelat på kronvilt och vildsvin i olika storlekar. Fällavgifter blir då ca 20 000:- per person.
Det totala priset blir då ca 45 000:- per person.
Det som tillkommer på är eventuell alkoholhaltig dryck och dricks.

[email protected] eller  031-320 41 00 för att boka.