pyrschjakt i Namibia

32.995kr per person

Vi har tar emot både mindre och större grupper på förfrågan. Många resor under 2023 men också flera resor under 2024 är bokade redan nu. Vi har planerade resor under året där man kan boka både enskilda platser eller större grupper om man är ute i god tid. Kontakta oss för att hitta ett datum som passar dig!

Planerade resor under 2024:

14-23 mars - Finns platser kvar!
24 mars-1 april - Finns platser kvar!
19-27 april - Fullbokad!
5-14 maj - Få platser kvar!
21-31 juli - Få platser kvar!
1-10 augusti - Finns platser kvar!
22-30 september - Finns platser kvar!

28 oktober-5 november - Finns platser kvar!

Planerade resor under 2025:
05-13 maj - Finns platser kvar!

I vår jaktresa ingår:

Namibia

Res med oss till Namibia på en spännande jaktupplevelse i storslagen miljö att minnas för livet.

Namibia är ett fantastiskt land som har många olika biotoper. Här finns både enorma savanner och täta buskage. Landet har ett rikt djurliv, ofta utan några hägnade områden med goda möjligheter för fina jakt- och safariupplevelser i det fria.

Under fem dagar så pyrschjagar vi i en otroligt vacker miljö med varierande natur på öppen mark.

Jakten går oftast ut på att spåra viltet med hjälp av duktiga trackers och sedan smyga sig in inom lämpligt skotthåll. Vi jagar ihop med en PH som guidar under hela jakten.

Självklart ser vi även till att njuta av tillvaron med otroliga soluppgångar, solnedgångar och en storslagen stjärnhimmel man sent glömmer.

I Namibia jobbar vi ihop med en mycket professionell partner som är involverad i styrelsen i Namibias motsvarighet till Svenska Jägarförbundet. Familjegården vi besöker är nedärvd till nuvarande ägare sedan flera generationer. De är väldigt måna och kunniga om bra viltförvaltning och bevarande av biotopen. Etisk jakt och viltvård är givetvis en självklarhet.

på plats

Vi startar dagen med en lättare frukost och morgonkaffe på ute verandan med en fantastisk utsikt över naturen. Här får man njuta av en fin soluppgång och höra savannen vakna.

Vi önskar sedan varann jaktlycka och beger oss ut på förmiddagens äventyr. Vi jagar fram till lunch och sedan tar vi oss tillbaka och delar förmiddagens härliga minnen över en trevlig och god lunch. Vi tar även chansen att vila en stund då det är som varmast under dagen. Efter detta så ger vi sig ut igen på eftermiddagsjakt.

När eftermiddagsjakten lider mot ses vi återigen på gården där en iskall drink serveras innan vi avnjuter en riktigt god middag tillagad på viltet vi fällt.

Kvällen spenderas med härliga jakthistorier och något gott att dricka framför en trevlig kvällsbrasa innan den efterlängtade sängen väntar, och en fortsättning på äventyret när dagen gryr.

Resan och boendet

Vi startar resan med att flyga till Windhoek i Namibia från Stockholm eller Oslo.

På flygplatsen väntar en bil som tar oss ut till jaktmarken och boendet. Bilfärden till boendet tar ungefär endast en timme och det finns mycket fint att se längs vägen i den storslagna miljö vi färdas. Finns tid och intresse stannar vi till på en lokal lunchrestaurang eller jaktbutik på väg mot gården.

När vi kommit fram till boendet tar våra PHs emot oss väl och visar oss till våra rum. Det finns möjlighet att provskjuta sitt jaktvapen under dagen, oavsett om man hyr på plats eller tar med eget. 

Anländer vi tidigt finns det möjlighet att dricka något gott i baren innan en trevlig välkomstmiddag.

PHn går igenom veckans upplägg och lämnar gladeligen sina erfarenheter och tips för att få en lyckad jakt.

Rummen är trevliga och det ingår tvättservice, perfekt för att man skall kunna packa lättare och jaktkläderna är oftast redo för en tvätt efter en lång jaktdag.  

Middagarna tillagas på viltet vi jagar under veckan, något som av de flesta är väldigt uppskattat. Köttet grillas med fördel och serveras ihop med mängder goda tillbehör.

Vi bor i utkanten av jaktmarken med utsikt över berg och öppen savann som utgör delar av jaktmarken.

Kvällarna spenderas framför en sprakande eld med något gott att dricka ihop med delandet av jakthistorier. 

 
 

fällavgifter:

Kontakta oss för att boka

32.995kr per person

[email protected] eller  031-320 41 00 för att boka.

Vanliga frågor inför våra jaktresor

Skulle din resa bli inställt på grund av Corona erbjuds du möjlighet att boka om resan till ett senare tillfälle eller återfå totala beloppet du betalt vid bokning.

För att få föra ut jaktvapen ur landet krävs ett EU-pass för ditt vapen. Det ansöker man om hos polisen. Läs mer på Polisens hemsida. Detta bör du ansöka om omgående vid bokning av resa då det kan ta några veckor att handlägga. Handläggningstiderna hos polisen varierar.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets hemsida. Läs mer här. Inför resan meddelar vi vilka uppgifter du behöver fylla i och guidar dig i hur man går tillväga för att checka in jaktvapen på flygplatsen.

Ljuddämpare är tyvärr inte tillåtet i många av länderna runtom i världen. Om det är tillåtet så står det tydligt i offerten.

Vid bokning faktureras en deposition om 30% av resans totaltbelopp som ska vara betald inom 10 dagar. Närmre avresa faktureras resterande belopp, resterande belopp skall vara betalt senast 40 dagar innan avresa. Eventuella fällavgifter faktureras efter hemkomst.

Vill man betala sin faktura med kort så rekommenderar vi att använda betaltjänsten Betalo

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd.

Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.