Kontakta oss! 031-320 41 00

pyrschjakt i Namibia

32.995kr per person

Följ med oss på en magisk jaktresa till Namibia.
Jaga på savannen med din lokala guide och skjut din dröm trofé!

Vi har planerade resor under året där du kan boka både enskilda platser eller för större grupper om ni är ute i god tid.
Kontakta oss för att hitta ett datum som passar er!

Planerade resor under 2024:

14-23 mars - Finns platser kvar!
24 mars-1 april - Finns platser kvar!
19-27 april - Fullbokad!
5-14 maj - Få platser kvar!
21-31 juli - Få platser kvar!
1-10 augusti - Finns platser kvar!
22-30 september - Finns platser kvar!

28 oktober-5 november - Finns platser kvar!

Planerade resor under 2025:
05-13 maj - Finns platser kvar!

I vår jaktresa ingår:

Namibia

Res med oss till Namibia på en spännande jaktupplevelse i storslagen miljö, en jakt att minnas för livet.

Namibia är ett fantastiskt land som har många olika biotoper. Här finns både enorma savanner och täta buskage. Landet har ett rikt djurliv, ofta utan några hägnade områden med goda möjligheter för fina jakt- och safariupplevelser i det fria.

Under fem dagar så pyrschjagar vi i en otroligt vacker miljö med varierande natur på öppen mark.

Jakten går oftast ut på att spåra viltet med hjälp av duktiga trackers och sedan smyga sig in inom lämpligt skotthåll. Vi jagar ihop med en Professionell Hunter som guidar oss under hela jakten.

Självklart ser vi även till att njuta av tillvaron med otroliga soluppgångar, solnedgångar och en storslagen stjärnhimmel du sent kommer glömma.

I Namibia jobbar vi ihop med en mycket professionell partner som är involverad i styrelsen i Namibias motsvarighet till Svenska Jägarförbundet. Familjegården vi besöker är nedärvd till nuvarande ägare sedan flera generationer. De är väldigt måna och kunniga om bra viltförvaltning och bevarande av biotopen. Etisk jakt och viltvård är givetvis en självklarhet.

på plats

Vi startar dagen med en lättare frukost och morgonkaffe ute på verandan med en fantastisk utsikt över naturen. Här får vi njuta av en fin soluppgång och höra savannen vakna.

Vi önskar sedan varandra en god jaktlycka och beger oss ut på förmiddagens äventyr. Vi jagar fram till lunch och sedan tar vi oss tillbaka och delar förmiddagens härliga minnen över en trevlig lunch. Vi tar även chansen att vila en stund då det är som varmast under dagen. Efter detta så ger vi sig ut igen på eftermiddagsjakt.

När eftermiddagsjakten lider mot sitt slut återsamlas vi på gården där en iskall drink serveras innan vi avnjuter en riktigt god middag tillagad på viltet vi fällt.

Kvällen spenderas med härliga jakthistorier och något gott att dricka framför en trevlig kvällsbrasa innan den efterlängtade sängen väntar, och en fortsättning på äventyret när dagen gryr.

Resan och boendet

Vi startar resan med att flyga till Windhoek i Namibia från Stockholm eller Oslo.

På flygplatsen väntar en bil som tar oss ut till jaktmarken och boendet. Bilfärden till boendet tar ungefär en timme och det finns mycket fint att se längs vägen i den storslagna lanskapet som vi färdas i. Finns tid och intresse stannar vi till på en lokal lunchrestaurang eller jaktbutik på väg mot gården.

När vi kommit fram till lodgen tar våra PHs emot oss och visar oss till våra rum. Det finns möjlighet att provskjuta sitt jaktvapen under dagen, oavsett om ni hyr på plats eller tar med eget. 

Anländer vi tidigt finns det möjlighet att dricka något gott i baren innan en trevlig välkomstmiddag.

PHn går igenom veckans upplägg och lämnar gladeligen sina erfarenheter och tips för att få en lyckad jakt.

Rummen är bekväma och det ingår tvättservice, perfekt för att man skall kunna packa lättare och jaktkläderna är oftast i behov av en tvätt efter en lång jaktdag.  

Middagarna tillagas på viltet vi jagar under veckan, något som är väldigt uppskattat. Köttet tillagas på grillen och serveras ihop med mängder med goda tillbehör.

Vi bor i utkanten av jaktmarken med utsikt över den öppna savannen och bergen i bakgrunden som utgör delar av jaktmarken.

Kvällarna spenderas tillsammans under den mäktiga stjärnhimmelen framför en sprakande eld med något gott att dricka. 

 
 

fällavgifter:

Kontakta oss för att boka

32.995kr per person

[email protected] eller  +46 313 20 41 00 för att boka.

$=Amerikanska dollar (USD)

Vanliga frågor inför våra jaktresor

Vid bokning ska en bokningsavgift betalas, motsvarande 30% av resans totalbelopp. Betalningen skall ske inom 10 dagar efter bokningen. Den fungerar som delbetalning av den totala summan. Återstående belopp, motsvarande 70% av resans pris, ska betalas senast 40 dagar före avresan.

Eventuella fällavgifter och tillval ska betalas omedelbart efter avslutad resa, dock senast inom 10 dagar efter resans slut.

För att ta med sitt jaktvapen från Sverige till ett icke-EU-land krävs en tillfällig vapenexport och en vapenimport hos Tullverket, som måste utföras personligen vid en tullklareringsexpedition. Vi hjälper dig att fylla i nödvändiga dokument och vägleder dig genom hela processen.

För att ta med sitt jaktvapen från Sverige till ett annat EU-land krävs ett EU-vapenpass för vapnet, vilket kan ansökas om hos polisen. Det är rekommenderat att ansöka om detta omedelbart vid resans bokning, eftersom handläggningstiden hos polisen kan variera och ta upp till flera veckor. För mer information och ansökningsinstruktioner, besök Polisens hemsida. Läs mer på Polisens hemsida.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets webbplats. Besök deras sida för ytterligare vägledning och information. Läs mer här.

Inför avresa kommer vi att ge dig vägledning och hjälpa dig genom processen för att checka in jaktvapen på flygplatsen.

Ljuddämpare är tillåtet i Namibia.

Ljuddämpare är dock inte tillåtet i alla länder. Länder där ljuddämpare ej är tillåtet i är tex Polen, Kroatien och Spanien. Dubbelkolla alltid lagarna och reglerna innan avresa.  

För närvarande tar vi ej emot kortbetalning i vår bokningsportal. Vill man betala med kort så rekommenderar vi att ni erhåller en faktura av Waidmann och sedan använder betaltjänsten Betalo för att. betala fakturan.

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd.

Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.