Kontakta oss! 031-320 41 00

Ibexjakt i Spanien

Följ med och jaga fyra olika arter av Ibex i Spanien.

I vår resa ingår:

Kontakta oss på [email protected] eller  031-320 41 00 för boka.

Jakten

Från 49.990kr per person

Vi erbjuder en fantastisk jakt på Spanska Ibex i olika bergskedjor i Spanien. En fysisk krävande jakt efter en svårjagad och vacker Ibex i de spanska bergskedjorna.

Spanien har 4 olika Ibex:

Under 2 dagar så vandrar vi mellan olika bergstoppar och jagar  spanska Ibex (Stenbock).

När vi funnit en äldre och större bock så är det dags att smyga sig in på ett lämpligt avstånd för att kunna avlossa ett behärskat skott.

Skotthållen blir ofta längre. Ca 200-300 meter är mer regel än undantag så det gäller att ha skjutit in sitt vapen och vara förberedd.

Detta ingår inte:

Kontakta oss för att boka

Från 49.990kr per person

[email protected] eller  031-320 41 00 för att boka.

Vad som ingår:

Vad som TILLKOMMER:

Vanliga frågor inför våra jaktresor

Skulle din resa bli inställt på grund av Corona erbjuds du möjlighet att boka om resan till ett senare tillfälle eller återfå totala beloppet du betalt vid bokning.

För att få föra ut jaktvapen ur landet krävs ett EU-pass för ditt vapen. Det ansöker man om hos polisen. Läs mer på Polisens hemsida. Detta bör du ansöka om omgående vid bokning av resa då det kan ta några veckor att handlägga. Handläggningstiderna hos polisen varierar.

Inför resan behöver du också fylla i ett formulär på Tullverkets hemsida. Läs mer här. Inför resan meddelar vi vilka uppgifter du behöver fylla i och guidar dig i hur man går tillväga för att checka in jaktvapen på flygplatsen.

Ljuddämpare är tyvärr inte tillåtet att använda i många av världens länder. Länder där ljuddämpare ej är tillåtet i är tex Polen, Kroatien, Spanien och England. Dubbelkolla alltid lagarna och reglerna innan avresa.  

Vid bokning faktureras en deposition om 30% av resan totalbelopp som ska vara betald inom 30 dagar. Närmre avresa faktureras resterande belopp. Eventuella troféer faktureras efter hemkomst. 

Vill man betala sin faktura med kort så rekommenderar vi att använda betaltjänsten Betalo

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd. Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.