Kontakta oss! 031-320 41 00

Om oss - team

Waidmann Jaktresor är en researrangör med spetskompetens inom jaktupplevelser runt om i världen. Möt vårt engagerade team här nedan.

Rasmus Nilsson

VD & Delägare

Rasmus har jagat sedan barnsben och alltid varit en hängiven jägare hela sitt liv. På senare är har det blivit mer utlandsjakter än Svenska jakter, men han kan verkligen uppskatta allt från en rådjursjakt med Tax i Småland till en actionfylld Monteria i Spanien.

Rasmus har jobbat i jaktbranschen i hela sitt liv och är den av oss som har besökt alla våra destinationer flest gånger.  Rasmus drivs av att optimera och skapa så bra upplevelser som möjligt för våra gäster med ett modernt synsätt.

Désirée Lantz

Reseproducent & säljare

Calle Gårdman

Säljare & ansvarig för jakter i Sverige

Calle har jagat varit en stor fiskare i hela sitt liv och har numera gått över till att bli en stor jägare. Trotts att han kom igång lite senare med jakten så har han jagat mer än de flesta har gjort under de senaste 10 åren. Han älskar allt från en bra drevjakt i Sverige till en spännande pyrsjakt i Namibia eller en Monteria i Spanien. Men hans stora fokus är de svenska drevjakterna genom sitt stora kontaktnät. 

Calle har startat och drivit Youtube-kanalen “BraJakt” de senaste åren men har nu lämnat det över det till han tidigare kollega. Fokus är nu på Waidmanns Svenska jakter och även lite temaresor utomlands.

Roberth Rommersjö

Ambassadör & reseledare

Jimmie Råsten

Ambassadör & reseledare

Niklas Engstrand

Styrelseordförande & delägare samt VD för Intoit Travel Group