Kronhjorten er Europas største hjort og kan veie opptil 250 kilo. Hannene har store, kraftig forgrenede gevir som blir stadig mer imponerende med alderen. Dyret lever i en rekke miljøer, fra skoger til åpne sletter, og er spesielt aktivt i høstbrunsten når oksene kjemper om territorium. Røyker og skingrende rop fyller skogen og skaper et dramatisk og intenst jaktmiljø. Jakten krever både god terrengkunnskap og dyktig skyting, ettersom dyret kan bevege seg raskt i variert terreng.
I dette albumet kan du se bilder av viltet ovenfor. Bildene er fra våre forskjellige jaktturer rundt om i verden.