Kontakta oss! 031-320 41 00

Gåsjakt Västkusten

89.995 kr per Grupp

Följ med på denna actionfylld gåsjakt med professionella jaktguider.

Lockas du av tanken att befinna dig i ett gömsle och locka in stora mängder gäss inom skotthåll, för att sedan känna adrenalinet när guiden skriker till och alla sätter sig upp i sina gömslen? Då rekommenderar vi varmt denna fantastiska Gåsjakt längs Hallands västkust!

planerade jakter 2024

Gåsjakt Sverige

Hallands landskap, med sina vackra kustlinjer och omfattande våtmarker, skapar en idealisk miljö för grågås- och kanadagåsjakt. Jägare från hela världen söker sig hit för att uppleva den imponerande gåsjakten i en naturskön omgivning. Oavsett om du är en erfaren jägare eller nybörjare kommer gåsjakten i Halland att erbjuda en minnesvärd och berikande upplevelse där en actionfylld jakt kombineras med god mat och bekvämt boende!

Vi arbetar tillsammans med en mycket professionell partner som har många års erfarenhet av gåsjakt i Sverige och som levererar höga resultat. 

på plats

Upplägget är enkelt! 

Vi hämtar upp er på flygplatsen strax utanför Göteborg, Landvetter (GOT). Därefter tar vi er till hotellet, som ligger endast drygt en timme från flygplatsen. Kör ni själva så möts vi på hotellet direkt istället. Väl på plats får ni tid att fräscha till er innan välkomstmiddagen serveras. Under kvällen kommer våra lokala guider att möta upp er och gå igenom morgondagens program och jakten. De kommer att ta med ett gömsle och ge er en kort genomgång på hur man hanterar det under jakten. Sedan väntar en god natts sömn innan äventyret startar på riktigt!

Jakten

Tidigt på morgonen blir ni upphämtade på hotellet av guiderna. Sedan tar ni er ut till fälten där morgonjakten kommer att äga rum. Efter att ha förberett allt, som att bygga bulvanbilden och sätta upp gömslen, tar ni en snabb kopp kaffe och väntar på de första fåglarna som kommer in när solen går upp.

När jägarna anländer till fälten möts de av de lokala guiderna och får en kort genomgång av dagens jaktplan sen är det dags att börja bygga bulvanbilden.

Bulvanerna placeras strategiskt ut för att imitera en naturlig gåsflock och locka uppmärksamheten hos de flygande gässen. Jägarna arbetar tillsammans med guiderna för att skapa en övertygande och lockande miljö för de förbipasserande fåglarna.

Svangömslen, som är specialdesignade gömslen för gåsjakt, används för att kamouflera jägarna och skapa en fördelaktig position för skottchanser. Ligg gömslet är i formen av en stor Svan helt enkelt.

Kvällarna spenderas med en trevlig middag och med att smälta dagens häftiga upplevelser. Oftast önskar man en tidig kväll eftersom sömnen under en sådan här jakt ofta är begränsad.

 

PRISINFORMATION

89.995kr per grupp max 4 skyttar

PRISET INKLUDERAR:

EVentuella TILLÄGG:

 

[email protected] eller  031-320 41 00 för att boka

 

 

Skicka en förfrågan

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi