Kontakta oss! 031-320 41 00

Björnjakt i Sverige

Upplev Spänningen av Björnjakt i Sverige!

Har du drömt om att delta i en autentisk björnjakt i hjärtat av Sveriges vildmark? Nu har du chansen att förverkliga din dröm med vår exklusiva björnjaktupplevelse! Vi erbjuder en unik möjlighet att jaga den majestätiska svenska brunbjörnen (Ursus arctos), en av de mest imponerande rovdjuren i vårt land.

Upplev den ultimata spänningen med björnjakt i Sveriges vackra vildmark. Vi ser fram emot att välkomna dig till ett äventyr du sent kommer glömma! Boka er plats nu och upplev en jaktresa som förenar spänning, komfort och naturupplevelser på högsta nivå! 

Jakten i Sverige

Från 44.995kr per person

Tillgängliga datum:

20 - 23 augusti 2024

Välkommen till ett spännande äventyr i Sverige – Brunbjörnsjakt!

Drömmer du om att uppleva en häftig jakt i de vilda skogarna i Sverige? Då är det här jakten för dig! Våra exklusiva jaktresor  erbjuder en oförglömlig upplevelse, där detaljerna är noggrant planerad för att säkerställa att du får ut det allra bästa!

Vi garanterar dig en spännande och säker upplevelse. Våra erfarna guider har djupgående kunskap om området och dess brunbjörnspopulation. De kommer att leda dig till de bästa platserna där du har störst chans att se och fälla rätt björn.

Om den Svenska Brunbjörnen

Den svenska brunbjörnen är en ikonisk del av vår naturliga fauna. Dessa imponerande djur kan väga upp till 350 kg och är kända för sin styrka och intelligens. De lever främst i skogarna i norra och mellersta Sverige och är mest aktiva under skymning och gryning. Brunbjörnen har en varierad kost som inkluderar både växter och kött, och de är en viktig del av ekosystemet.

Jakten

Vi erbjuder två olika typer av jakt för att ge dig den mest spännande och autentiska upplevelsen:

  • Vaktjakt: Här sitter du på pass vid väl utvalda platser där björnar ofta vistas. Denna metod kräver tålamod och ger dig chansen att observera björnens naturliga beteende på nära håll.
  • Drevjakt: I denna metod driver en grupp jägare och hundar björnen mot passkyttarna. Detta skapar en adrenalinfylld jaktupplevelse där du får uppleva spänningen av att möta björnen på nära håll.

För att säkerställa en etisk och hållbar jakt arbetar vi endast med partners som delar vår syn på ansvarsfull viltförvaltning. Vårt mål är att inte bara ge dig en oförglömlig jaktupplevelse utan också att främja viltstammarna för framtida generationer.

Oavsett om ni är erfarna jägare eller söker ett nytt och spännande äventyr, erbjuder denna jakt en unik möjlighet att testa era gränser, uppleva Sveriges enastående natur och återvända hem med berättelser om ett äventyr ni sent kommer att glömma. Boka ert jaktäventyr idag och gör er redo för en oförglömlig upplevelse!

Jakten och boende

Detta är helt exklusivt och har aldrig tidigare funnits på marknaden. Vi går ut på kvällen och sover i höga jakttorn för att vara redo på havrefälten på morgonen där björnarna betar. Därefter är det drevjakt med  specialiserade björnhundar. Detta är din livs chans att få skjuta björn i Sverige!

Här, omgiven av den storslagna svenska naturen, får du möjlighet att fullt ut njuta av vildmarkens skönhet och spänningen under jakten.

Tänk dig att smyga ut i skymningen och sova i ett jakttorn där det ofta finns björnar redan på kvällen/natten för att sen vara redo tidigt på morgonen när dem är lovliga.

Denna jakt är helt unik då det är björnar på havrefälten varje natt. Vi har jagat denna mark i flera år och skjuta björnar har vi lyckats med varje år. Marken har lagliga åtlar så vi kommer ha jakt med hund direkt på morgonen. På eftermiddagen jagar vi endast om vi har uppslag att gå på. Räkna med action och en upplevelse för livet.

Vi samlas den 20 Aug 11.00 för att kort därpå äta lunch tillsammans och skjuta björnpasset.

Sedan blir det genomgång om björnjakt, regler och förberedelse. Efter middagen på kvällen går vi ut till våra pass och gör oss redo för natten. 

Boendet och mat

Vi äter frukost tillsammans varje morgon efter vakjakten vid ca 07.00 för att sedan vara redo för drevjakt 08.00. Lunch serveras i skogen under jakten. Middagar äter vi vid 18.00 i vårt gemensamma hus där vi ska försöka skämma bort er med riktigt god mat.

Kontakta oss för att boka

Från 44.995kr per person

[email protected] eller  031-320 41 00 för att boka.

Vad som ingår i resans pris:

Vad som TILLKOMMER:

Att åka på en jaktresa innebär nya upplevelser och minnen för livet. Tyvärr är det dock inte möjligt att styra över allt som händer, och ibland inträffar oförutsedda saker som kan ställa till det. Då kan det vara skönt att vara försäkrad både innan och under resan.

Ofta omfattar reseskydden som inkluderas i hemförsäkringar och kreditkort inte allt det man behöver eller önskar.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du reser med oss har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV som har över 100 år i branschen. Tillsammans med Europeiska ERV erbjuder vi deras Reseförsäkring Plus samt Avbeställningsskydd. Vill du veta mer eller vill teckna en försäkring, vänligen hör av er så hjälper vi er med detta.